Bőrápoló hatóanyagok a Jane Iredale termékekben

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Kiknek ajánljuk ezeket a termékeket?

A termékek megalkotásánál nagyon fontos volt, hogy csakis a legtisztább ásványi anyagokat használják. Az ezekhez adott bőrápoló hatóanyagok és antioxidánsok teszik a termékeket kivételessé, a használatát orvosok, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek is ajánják a pácienseiknek orvosi beavatkozások, plasztikai műtétek után. A bőr kóros elváltozásának, mint rozácea vagy pattanásos arcbőr esetén is javasolt a használatuk . Ugyanakkor szem előtt tartották azt is, hogy olyan a bőrápoló hatóanyagok és alkotóelemek bőr természetes öregedési folyamatát is kedvezően befolyásolják. Számos termékben megtalálható a zöld tea kivonat, ami egy nagyon erős antioxidáns,  segít a sejteknek a bőr korai öregedését okozó szabad gyökök semlegesítésében. Ugyan ez a feladata a termékekhez adott C vitaminnak, jó hatással van a bőr kollagén termelésére is és természetes halványító hatású. Nagyon jó példa erre a párosításra aDisappear/ Teljes takarást biztosító korrektor.

A termékekben nem használnak ásványi olajat. Helyette méhviasszal, avokadó-, jojoba- és napraforgó- olajjal dúsítják a termékeket. Ezek az olajok bőrtápláló hatóanyagokat, vitaminokat tartalmaznak.

Számomra az alapozók csúcspontja a Liquid Minerals/ Folyékony Ásványi Alapozó, amely hidratáló hialuronsavat, C vitamint és Q10 koenzimet is tartalmaz.

  •  -Hialuron sav : természetes hidratáló anyag, az emberi szervezet is előállítja.
  •  -C vitamin : szabad gyök megkötő, természetes halványító, a bőr kollagén termelésére is ható vitamin.
  • -Q10koenzim: egy fontos peptid, amely a bőr fiatalos megjenéséért felelős.

Mivel ez a termék légmentesen záró csomagolásban van, sokáig megőrzi a hatóanyagok frissességét és hatékonyságát.

Ezen  tulajdonságok miatt is nevezik a Jane Iredale Mineral Makeup termékeket bőrápoló sminknek. Nemcsak jól takar, hanem kellemes összhatást biztosít és ápolja a bőrt.

A termékeket ITT találod.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

Hogyan válassz korrektort érzékeny bőrre?

Az érzékeny bőr fájdalmas lehet, és különleges életmódot igényel. Ezért a legjobb megelőzni a kialakulását. Ha azonban már érzékeny a bőrünk, akkor nagyon fontos, hogy megfelelő smink termékeket használjunk.   Korrektor érzékeny bőrre Minden nő szép, ám még szebb és még szebb szeretne lenni. Igaz? Amennyiben egészséges a bőrünk könnyebb a dolgunk, mert a Jane

Uncategorized

Hogyan válassz púdert érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr jelenthet nagy kihívást, de meg nem állíthat, igaz? A púder az, ami a legapróbb résekbe bejutva kitölti azt, és sima, hibátlan, esetleg több számmal világosabb bőrt varázsol nekünk. Ahogy éppen a divat diktálja. Ahogy éppen a legvonzóbbak lehetünk és a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Mióta használunk púdert? Mi van a púderekben? És