TERMÉSZETES
sminkcsalád

azoknak, akik vegyszermentes sminket keresnek

főoldal

“Az a smink a legjobb, ami nem próbálja meg a nőt a legújabb divatirányzatokhoz igazítani, hanem lehetővé teszi személyiségének ragyogását .”

JANE IREDALE

A sztárok sminkje végre itthon is elérhető

Jane Iredale Londonban született, ám felnőttként New Yorkban telepedett le. A filmiparban szereplőválogatásokon, majd producerként dolgozott. Munkája során szembesült azzal a ténnyel, hogy az alkalmazott sminkek milyen rossz minőségűek. Sok színésznek okoztak bőrproblémát. Ez inspirálta arra, hogy olyan sminktermék megalkotásán kezdjen dolgozni, ami jó hatással van a bőrre. Így született meg 1994-ben az Amazing Base porpúder.

A termék nagyon hamar népszetű lett a bőrgyógyászok és a plasztikai sebészek körében is, mert tökéletesen takar, nyugtatja a bőrt és véd a napsugarak káros hatása ellen.

Jane Iredale díjnyertes termékeit szeretik és használják világszerte.
Az ásványi alapoknak köszönhető, hogy a Nemzetközi Bőrrák Alapítvány ajánlja az alapzók mindennapos viselését, mert azok fényvédő hatása alkalmas a bőrrák megelőzésére.

A termékeket nem tesztelik állatokon, nem tartalmaznak szintetikus színezőanyagokat, illatosítót, tartósítóanyagokat és talkumot sem, ezért a legérzékenyebb bőrök kendőzésére is alkalmas.

A termékek között a vegánok és gluténérzékenyek is találnak maguknak megfelelő sminket. A vásárlás oldalon minden termék mellett megtalálható, hogy vegán vagy gluténmentes. Ha ilyen problémád van figyelmesen olvasd el a termékismertetőken 

főoldal

A József Attila Színház tehetséges művésznője, Pikali Gerda is Jane Iredale sminkjei mellett tette le a voksát.

A TERMÉSZETES SMINK ELŐNYE

Miért ezt vidd fel az arcodra?

natúr összetevők
1 %
állatkísérlet-mentes
1 %
bőr- és környzetbarát
1 %

Kiemelt termékcsaládok

100% natúr, természetes termékek

Termékeink között vegánok és gluténérzékenyek is találnak maguknak megfelelő sminket.
Minden terméknél külön fel van tüntetve, ha vegán vagy gluténmentes.

főoldal

A Mineral Makeup Hungary megalapítója,

Görbe Erika 12 évvel ezelőtt kezdett a Jane Iredale Mineral Makeup termékekkel foglalkozni és azóta elkötelezett híve a márkának.

“Mint bőrápolásra szakosodott klinikai kozmetikus munkám során különböző bőrproblémákkal nézek szembe nap mint nap. Tapasztalatból tudom, hogy milyen nagy problémát okoz a megfelelő sminkre rátalálni.

Jane Iredale termékei alkalmasak nemcsak a külső környezeti hatások miatt érzékennyé vált bőrök kendőzésére, hanem a különböző plasztikai műtétek, lézeres bőrkezelések utáni sminkelésére is.

Természetesen azoknak is ajánlom akiknek egészséges bőrük van, hogy megőrizzék annak szépséget!”

Szeresd a bőröd! 

Vásárlóink véleménye

a Mineral Makeup Hungary természetes sminkjeiről

Kövess minket Instán a legjobb tippekért!

főoldal
főoldal
főoldal
főoldal
PARABEN FREE
főoldal
NON-COMEDOGENIC
főoldal
TALC FREE
főoldal
PHTHALATE FREE