Így sminkeljünk nyáron!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Így sminkelj nyáron,- mert az évszakok váltakozásával változik a bőröd is. Ezért szükséges, hogy a makeup rutinodat az évszakhoz igazítsd.

Nyáron fokozódnak a napsugárzás okozta veszélyek. Főleg arra kell koncentrálni, hogy a sminkünk hatékonyan védjen és csökkentse az irritációt. Nagyon fontos, hogy olyan terméket válassz, ami megfelel a bőrtípusodnak és egyben segíti a bőr védelmét is!

Így sminkelj nyáron- Száraz bőr sminkelése

A hőmérséklet emelkedésével a bőr dehidratáltsága növekszik. Használjunk hidratáló termékeket!

-A bőr előkészítésére javaslom a Smooth Affair Primert, ami egész napra kellően hidratálja a bőröd.

-Ezután használjuk az Amazing Base porpúdert, ez természetes hatású és SPF20 is egyben.

-Egészséges, természetes pírt adhatunk az orcánknak a krémpirosító rúd segítségével. Ez a termék bőrtápláló jojobaolajjal készül. E és C vitamint is tartalmaz. Hidratálja a bőrt.

-A smink fixálásásra használjuk a D2O hidratáló sprayt. Ha napközben bőrünket száraznak érezzük permetezzük ezt a terméket akár többször is a bőrre. Szintén ajánlott az Amazing Base púdert magunknál tartani és egy friss réteget felvinni az arcunkra mielőtt a szabadba mennénk. Így megerősíthetjük a fényvédelmet.

Így sminkelj nyáron -Fakó, élettelen bőr sminkelése:

-Ragyogóan szép alapot hozhatunk létre a BB krém segítségével. Ez az alapozó tökéletesen eltakarja a sötét foltokat , anyajegyeket,és kiegyenlíti a bőr tónusát , ugyanakkor nagyon természetes arcszínt ad. Az árnyalattol függően SPF 17-25 közötti fényvédelmet is ad.

-Applikálhatod a BB krémet az oval blender ecsettel vagy az ujjaddal. Ne feledd, nagyon kevés kell belőle!

-Amennyiben extra hidratáltságot szeretnél elérni, keverj hozzá egy keveset a Smooth Affair hidratáló primerből.

-Használhatod az Amazing Base vagy a Pressed Mineral ásványi púdert befejezésként. Ezzel erősebbé teheted a BB krém fedését vagy akár a színét is megváltoztathatod. Saját bőrszínedre készíthetsz alapozót ezzel a módszerrel.

-Fixáld az elkészült sminket a Pommist hidratáló spray segítségével.

Zsíros bőr sminkelése:

A bőrápoló és mattosító hatású termékek használatával megelőzheted a T-zóna kifényesedését napközben.

-A bőr előkészítésére ajánlom a Primert Zsíros Bőrre , mert ez csökkenti a faggyú képződést anélkül, hogy a bőrt fakóvá tenné.

-Használd a Préselt Púdert alapozó gyanánt, mert ez természetes , matt hatást kölcsönöz a bőrnek és SPF20 is egyben. Napközben vigyél fel még egy réteg púdert az arcodra mielőtt a szabadba mennél!

-Fixálásra a Balance sprayt ajánlom, mert az ebben lévő növényi hatóanyagok segítik egyensúlyban tartani a bőr működését, kiegyenlíteni annak Ph-ját.

Normál bőr sminkelése:

-Így sminkelj nyáron, a melegebb hónapokban: ideális, hidratáló hatású alapozó a Dream Tint színezett hidratáló krém.Természetes hatású, közepes fedést biztosít. 40 percig víztaszító és SPF15. Bármelyik púderrel rétegezhető, igy erősebbé teheted a fedését és fokozhatod a fényvédő hatását napközben.

-A smink fixálására, napközbeni utóhidratálásra használd a Pommistet. Gránátalma kivonata segíti a bőrt a napsugarak okozta károsodások semlegesítésében.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

Hogyan válassz korrektort érzékeny bőrre?

Az érzékeny bőr fájdalmas lehet, és különleges életmódot igényel. Ezért a legjobb megelőzni a kialakulását. Ha azonban már érzékeny a bőrünk, akkor nagyon fontos, hogy megfelelő smink termékeket használjunk.   Korrektor érzékeny bőrre Minden nő szép, ám még szebb és még szebb szeretne lenni. Igaz? Amennyiben egészséges a bőrünk könnyebb a dolgunk, mert a Jane

Uncategorized

Hogyan válassz púdert érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr jelenthet nagy kihívást, de meg nem állíthat, igaz? A púder az, ami a legapróbb résekbe bejutva kitölti azt, és sima, hibátlan, esetleg több számmal világosabb bőrt varázsol nekünk. Ahogy éppen a divat diktálja. Ahogy éppen a legvonzóbbak lehetünk és a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Mióta használunk púdert? Mi van a púderekben? És