Miért térj át a Jane Iredale ásványi alapozók használatára?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

 

 

 

Az alapok

Jane Iredale ásványi alapozók:  Amazing Base por púder, PurePressed préselt púder, Dream Tint színezett hidratáló krém, LiquidMinerals folyékony alapozó és Glow Time BB krém.
A fenti alapzók mindegyike 100%ban tiszta, mikronizált ásványokból készül. (A mineral makeupok 90%- a nem tiszta mineral, hanem keverve van egyéb töltő anyaggal, pl. talkummal, kaolinnal vagy bizmut-oxycloriddal. Ezek olcsó ásványi porok, semmi pozitív hatásuk nincs, sőt, kiszárítják  a bőrt.)

images

Mitől olyan kivételesek ezek az alapozók?

A Jane Iredale ásványi alapozók használata könnyű és gyors. Kevés kell belőle.
Az alapozók multifunkcionálisak: alapozó, korrektor, bőrápoló és fényvédő egyben.
Önmagukkal és egymással is rétegelhetőek. Igény szerint.
Rengeteg megoldást kínálnak minden bőrproblémára.
Bármilyen okból kifolyólag választottad ezt a terméket, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb megoldást választottad. Miért?  Mert ezek a termékek nyugtatják a bőrt és csökkentik a gyulladást. Eltakarják a hegeket, ráncokat és védenek a nap káros sugaraitól, amelyek idő előtt öregítik a bőrt. Antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek támogatják a bőrt a szabad gyökök elleni küzdelemben. ( A szabad gyökök azok a  káros, nagymolekulájú vegyületek, amelyek nap mint nap károsítják a bőrt. Ilyen például a levegőben levő füst, a vízben levő szennyződések és a vegyszerek a kozmetikumokban. Ezek az anyagok károsítják a bőr immun sejtjeit, változást okozhatnak a bőrsejtek DNS -ében. A módosult DNS a bőr megbetegedéséhez vezet. A leggyakoribb megbetegedések az ekcéma,akne, rozácea, a bőr idő előtti öregedése, legrosszabb esetben a bőrsejtek rákos elváltozása. Ezért ajánlják bőrgyógyászok, plasztikai sebészek is a Jane Iredale ásványi alapozók használatát minden napra.

Fényvédelem!

Nagyon fontos, hogy a Jane Iredale ásványi alapozók fényvédő hatásúak. Mind az UVA mind az UVB sugarak ellen védenek. Fizikai fényvédők, visszatükrözik a napsugarakat, így azok nem jutnak be a bőrbe. (Ez azért nagyon fontos , mert a fenyvédők általában kémiai anyagok, amelyek felszívódnak a bőrbe és ott szabad gyökökként  károsítja a bőrt.) Ezen különösen hasznos tulajdonságuk miatt ajánlja a Nemzetközi Bőrrák alapítvány is a Jane Iredale alapozók, púderek viselését minden nap, bőrrák megelőzési célból.

images (1)

Emellett a Jane Iredeale ásványi alapozók nagyon gazdaságosak is.
Egyrészt, mivel tiszta ásványi pigmenteket tartalmaznak nagyon kevés kell belőlük és agyon jól fednek. Másrészt, a por állagú termékeknek nincs szavatossági ideje, mivel ezekben a termékekben nem szaporodnak el a mikroorganizmusok, baktériumok, nem romlanak meg. Évekig használhatod őket, ugyanazt a kedvező hatást biztosítják. Ugye milyen nagyszerű!
Ezért azoknak, akik ritkán sminkelik magukat, mindenképp valamelyik por állagú alapozót ajánlom. Természetesen ez érvényes a többi por állagú termékre, pirosító, bronzosító vagy szemhéj púderra is.

További jó hír, hogy a Jane Iredale ásványi sminket nem kell napközben kiigazítani.
Reggel felteszed és estig kitart. Nem kenődik el, nem tűnik el. Ha este programod van, nem kell új sminket készítened, csak teszel a meglévőre néhány dominánsabb színt, egy erősebb kontúrt, erősebb rúzst, felfrissíted a minerálokat a bőrödnek megfelelő hidratáló misttel és már indulhatsz is.

Ennél semmi sem lehet egyszerűbb 🙂

Probáld ki őket Te is! Legyél Te a következő elégedett vásárló!

Ásványi porpúder:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/amazing-base-asvanyi-porpuder/?v=7516fd43adaa

Préselt púder:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/purepressed-base-mineral-kompact-puder-utantolto/?v=7516fd43adaa

Színezett hidratáló krém:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/szinezett-nappali-hidratalo-cc-krem/?v=7516fd43adaa

Folyékony ásványi alapozó:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/folyekony-asvanyi-alapozo/?v=7516fd43adaa

BB Krém:

http://213.181.192.153/~mmh/termek/bb-krem/?v=7516fd43adaa

 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

Hogyan válassz korrektort érzékeny bőrre?

Az érzékeny bőr fájdalmas lehet, és különleges életmódot igényel. Ezért a legjobb megelőzni a kialakulását. Ha azonban már érzékeny a bőrünk, akkor nagyon fontos, hogy megfelelő smink termékeket használjunk.   Korrektor érzékeny bőrre Minden nő szép, ám még szebb és még szebb szeretne lenni. Igaz? Amennyiben egészséges a bőrünk könnyebb a dolgunk, mert a Jane

Uncategorized

Hogyan válassz púdert érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr jelenthet nagy kihívást, de meg nem állíthat, igaz? A púder az, ami a legapróbb résekbe bejutva kitölti azt, és sima, hibátlan, esetleg több számmal világosabb bőrt varázsol nekünk. Ahogy éppen a divat diktálja. Ahogy éppen a legvonzóbbak lehetünk és a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Mióta használunk púdert? Mi van a púderekben? És