Hogyan válassz szemceruzát érzékeny szemre?

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

A szemceruza használata is szinte az ősidőkre nyúlik vissza, amikor az arcra és a testre is rajzoltunk, hogy bizonyos dolgokat kihangsúlyozzunk.

A szemceruza használata egyszerű és a hatása természetes. Az alsó és a felső szemhéjra húzott vonalak úgy hangsúlyozzák, és szinte formálják a szemet, hogy közben nem feltűnő a smink használata.

MI a helyzet, ha érzékeny, vagy allergiás az ember? Nem szabad lemondani a szemceruza használatáról, azonban a szem érzékenység esetén kizárólag kimondottan érzékenyszeműeknek való ceruza használata ajánlott.

Hogyan válasszunk szemceruzát?

Szemceruzát elsősorban a színe és a minősége alapján szoktunk választani, de sajnos az egyre gyakoribb allergiás bőrtünetek miatt már első szemponttá lépett elő, hogy természetes alapanyagból, nem allergizáló szemceruzát válasszunk.

Honnan tudod, hogy érzékeny a szemed?

Honnan lehet tudni, ha érzékeny a szemed? Ha könnyezik miután a szemhéjtust feltettük vagy a szemceruzával rajzoltunk. Ilyen esetben több mint valószínű, hogy érzékenység lépett fel.

Érzékenységet jelző tünet lehet még, ha a szemhéj, esetleg a szem egész környéke bepirosodik. Szerencsére ilyen esetben sem kell lemondani a szemceruza vagy a többi smink használatáról, csak körültekintően kell kiválasztanunk azokat.

Szemceruza érzékeny szemre

Az érzékenység vagy allergia legtöbbször az illatanyagokra vagy az összetétel egy részére jelenik meg. Ezért érzékeny szem esetén nagyon fontos, hogy a szemceruza (is) természetes anyagokból készüljön, ne okozzon allergiás tüneteket.

A Jane Iredale szemceruza érzékeny szemre, puha, természetes pigmenteket tartalmazó szemceruza, amely olyan gyengéd, hogy az arc bármely részén alkalmazható. Ecsettel elkenhető szükség esetén, könnyű füstös hatást elérni a használatával. Nem allergizál, vegán és gluténmentes!

Érzékeny szemre való szemceruza használata

A szemceruza használata előtt már feltettük az alapozót és a púdert is. A púderezés azért is hasznos, mert így nem kenődik majd el a szemceruza festéke.

Fontos, hogy a ceruza hegye mindig jól ki legyen hegyezve. A szemceruzával a felső és az alsó szemhéjra is húzható vonal, ami már klasszikusnak éppen ezért örökzöldnek is számít, és diszkréten kihangsúlyozza a szemeket.

Jane Iredale smink termékei érzékeny szeműeknek kiváló megoldás arra, hogy ne kelljen hanyagolni a hétköznapokban a sminkelést. Életkortól és bőrtípustól függetlenül bátran merjük ajánlani a szemceruzát érzékeny szeműeknek!

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Uncategorized

Hogyan válassz korrektort érzékeny bőrre?

Az érzékeny bőr fájdalmas lehet, és különleges életmódot igényel. Ezért a legjobb megelőzni a kialakulását. Ha azonban már érzékeny a bőrünk, akkor nagyon fontos, hogy megfelelő smink termékeket használjunk.   Korrektor érzékeny bőrre Minden nő szép, ám még szebb és még szebb szeretne lenni. Igaz? Amennyiben egészséges a bőrünk könnyebb a dolgunk, mert a Jane

Uncategorized

Hogyan válassz púdert érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr jelenthet nagy kihívást, de meg nem állíthat, igaz? A púder az, ami a legapróbb résekbe bejutva kitölti azt, és sima, hibátlan, esetleg több számmal világosabb bőrt varázsol nekünk. Ahogy éppen a divat diktálja. Ahogy éppen a legvonzóbbak lehetünk és a legjobbat hozhatjuk ki magunkból. Mióta használunk púdert? Mi van a púderekben? És